Τα νέα του ντοκιμαντέρ Ost-original soundtrack

To OST- original soundtrack στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονης Μουσικής Φάρος

To OST- original soundtrack στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονης Μουσικής Φάρος

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014, The Shoe Factory, Λευκωσία / 9:30μμ, Είσοδος: Ελεύθερη

Το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονης Μουσικής Φάρος, το οποίο διοργανώνεται μεταξύ 4 και 8 Οκτωβρίου 2014, στο The Shoe Factory στη Λευκωσία, επικεντρώνεται στη σχέση της σύγχρονης μουσικής με άλλες μορφές τέχνης, καθώς και σε εναλλακτικά είδη σύγχρονης μουσικής όπως ηλεκτρονική μουσική και «ελεύθερη τζαζ».

Το Φεστιβάλ ανοίγει αυλαία στις 4 Οκτωβρίου με μια πρωτότυπη συναυλία από το Ergon Ensemble, κατά τη διάρκεια της οποίας ταινίες του ‘βωβού κινηματογράφου’ θα προβληθούν ταυτόχρονα με τη ζωντανή εκτέλεση νέων έργων, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο μια νέα διάσταση, υπόσταση και σημασία.

info : www.pharosartsfoundation.org

To OST- original soundtrack στην Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης

Κυριακή 09/02/2014 στις 8 το βράδυ

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης συμπληρώνει φέτος 26 χρόνια και η χειμερινή περίοδος προβολών της είναι πλούσια και ενδιαφέρουσα!
Ο Δ.Καλαντίδης και η Λέσχη μας κάνουν την τιμή να προβάλουν το ντοκιμαντέρ μας "ost-original soundtrack" την κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Σπύρο Ανδρεάδη- Φάνη Λογοθέτη (συντελεστές του OST) καθώς και με τον Περικλή Χούρσογλου ( σκηνοθέτη-καθηγητή στο τμήμα κινηματογράφου του Α.Π.Θ). Θα παρουσιαστούν μουσικά θέματα απο τον Γιώργο Βαρσαμάκη (συνθέτη της μουσικής του ντοκιμαντέρ ost-original soundtrack) και μουσικούς.

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ
(Μαρίνου Αντύπα 86, Ηλιούπολη, τηλ. 2109941199, 2109914732)

οst-original soundtrack | SoundtrackBeat

Προβολές του Ost-original soundtrack

Το OST - original soundtrack μετά απο προβολές σε όλη την περιφέρεια και φεστιβαλικές συμμετοχές όπως το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και Summer Island Movie Festival στην Σάμο, ξεκινάει την φθινοπωρινή σεζόν με events και προβολές στην Αθήνα και όχι μόνο.

Στις 14 Οκτωβρίου Δευτέρα

Στα πλαίσια του LondonGreekFilmFestival θα γίνει προβολή του ντοκιμαντέρ στα Westbourne studios στο Notting Hill του Λονδίνου.
Info :  http://www.londongreekfilmfestival.com

Στις 19 Οκτωβρίου 20:30, Σάββατο

Στον Ιανό (Σταδίου 24) θα λάβει χώρα ενα event που περιλαμβάνει την προβολή του ντοκιμαντέρ ost-original soundtrack, συζήτηση με θέμα την μουσική στον κινηματογράφο και αυτοσχεδιασμούς από Έλληνες συνθέτες.

Καλεσμένοι : Γιώργος Χατζηνάσιος, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Νίκος Πλατύραχος, Γιώργος Βαρσαμάκης, Περικλής Χούρσογλου, Νίκος Γκροσδάνης.
(Είσοδος ελεύθερη/ Ελάχιστη κατανάλωση: 5€)
Info :http://www.ianos.gr

Στις 23 Οκτωβρίου 21:00, Τετάρτη

Στο CINE  Τριανόν ( Κοδριγκτώνος 21 ) προβάλλεται το ντοκιμαντέρ και θα ακολουθήσει συναυλία με τον Γιώργο Βαρσαμάκη, τον συνθέτη που έγραψε την μουσική για το ost-original soundtrack,σε ορχηστρικές διαδρομές συνοδευόμενος από τους μουσικούς του.
(Είσοδος: 6€ - περιλαμβάνει προβολή και την συναυλία)
Το ντοκιμαντέρ θα συνεχίσει  να προβάλλεται στον κινηματογράφο Τριανόν μέχρι και την Κυριακή 27/10
Info: https://www.facebook.com/cinetrianon

To OST- original soundtrack στο 6th Annual London Greek Film Festival

To OST- original soundtrack στο 6th Annual London Greek Film Festival

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 το ντοκιμαντέρ Ost-original soundtrack προβάλετε στα westbourne studios / 242 Acklam Road, Notting Hill, London W10 5JJ

Programme of the 6th Annual London Greek Film Festival

London Greek Film Festival

www.SoundtrackBeat.gr

O πρώτος και μοναδικός ιστότοπος του ελληνικού διαδικτύου, που είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στην πρωτότυπη μουσική του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, δηλ. στη μουσική που γράφεται για λογαριασμό μιας κινηματογραφικής ή τηλεοπτικής ταινίας. Το SoundtrackBeat.gr φέρνει στο προσκήνιο τη μουσική του κινηματογράφου, φιλοδοξώντας να μεταδώσει...Περισσότερα για το SoundtrackBeat

οst-original soundtrack | SoundtrackBeat
To OST- original soundtrack στο Summer Island Movie Festival 2013 στην Σάμο.

To OST- original soundtrack στο Summer Island Movie Festival 2013 στην Σάμο.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου διοργανώνει  τον μήνα Ιούλιο το Summer Island Movie Festival 2013.  Το SIMF 2013 είναι ένα φεστιβάλ  που περιλαμβάνει προβολές ταινιών μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, ταινίες φιξιόν,  animation, σεμινάρια και συναυλίες μουσικής. Περισσότερες πληροφορίες
Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου
Το Πρόγραμμα του SIMF 2013
summer island movie festival

Συναυλία Γιώργου Βαρσαμάκη - Καβάλα

Ο συνθέτης της μουσικής του Ost-original soundtrack Γιώργος Βαρσαμάκης παρουσιάζει μαζί με το κουαρτέτο εγχόρδων crescendo, τον Γιώργο Τοσικιάν και τον Κώστα Ιωαννίδη μουσικά θέματα από τα τέσσερα δισκογραφικά του έργα καθώς και νέα μουσικά θέματα από το ντοκιμαντέρ Ost-original soundtrack. Επίσης το κουαρτέτο εγχόρδων crescendo θα παρουσιάσει μουσικά θέματα από τον κινηματογράφο διασκευασμένα με μοναδικό τρόπο...περισσότερα

Χερσόνησος Παναγιάς στον Αίθριο χώρο της Παλιάς Μουσικής στις 9.00μ.μ.

Τα νέα του ντοκιμαντέρ Ost-original soundtrack
Τα νέα του ντοκιμαντέρ Ost-original soundtrack

Κυριακή 19/5 Πολιτιστικές Απόπειρες– Αίθουσα Πολύτροπο Νέα Μάκρη

Προβολή του ντοκιμαντέρ Ost-original soundtrack

Αίθουσα Πολύτροπο Λ. Μαραθώνος 26, Νέα Μάκρη,Τηλέφωνο: 22940 98500 www.apopeires.gr

Παρασκευή 19/4 Προβολή και συζήτηση στον ''Δον Κιχώτη'' στο Άργος

Προβολή του ντοκιμαντέρ Ost-original soundtrack και συζήτηση με τους ανθρώπους του Δον Κιχώτη καθώς και ερωτήσεις απο το κοινό σε μια σύνδεση μέσω skype με τον  σκηνοθέτη Φάνη Λογοθέτη.

donquixoteargos.blogspot.gr

Τα νέα του ντοκιμαντέρ Ost-original soundtrack
Τα νέα του ντοκιμαντέρ Ost-original soundtrack

Άρθρο του Άγγελου Κουρέπη στην egnatiapost

Ένα άρθρο του Άγγελου Κουρέπη στην egnatiapost μετα την προβολή του ντοκιμαντέρ Ost-original soundtrack στο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
www.egnatiapost.gr

Διεθνές φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης - Ost-original soundtrack

Συμμετοχή στο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στο τμήμα Ελληνικό Πανόραμα. Πρώτη προβολή Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 17:30 αίθουσα Τόνια Μαρκετάκη, Δέυτερη προβολή Τρίτη 19 Μαρτίου 13:00 αίθουσα Τζόν Κασσαβέτης.

Τα νέα του ντοκιμαντέρ Ost-original soundtrack
Τα νέα του ντοκιμαντέρ Ost-original soundtrack

Περιφερειακές εκδηλώσεις και προβολές του 15ου φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Οι προγραμματισμένες προβολές του ντοκιμαντέρ μας για το πρόγραμμα των περιφερειακών εκδηλώσεων στο πλαίσιο του 15ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Ενδιαφέρον για το ντοκιμαντέρ Ost-original soundtrack έχουν δηλώσει οι παρακάτω πόλεις:

Πρέβεζα -Αμοργός - Ξάνθη - Βόλος - Κιλκίς - Χανιά - Λιβαδειά - Ηράκλειο - Πτολεμαϊδα - Άργος - Καστοριά - Νάξος - Ιτέα - Νέα Μάκρη

Αφιέρωμα στο soundtrackbeat

To μοναδικό Ελληνικό site για την μουσική του κινηματογράφου κάνει αφιέρωμα στο ντοκιμαντέρ Ost-original soundtrack και την επερχόμενη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.
www.soundtrackbeat.com

 

Τα νέα του ντοκιμαντέρ Ost-original soundtrack